پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

دانلود نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی

نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل docx
حجم فایل 9621 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 190
نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی

فهرست مطالب: شماره صفحه

چکیده ........................................ 1

مقدمه......................................... 2

فصل اول- کلیات......................... 3

١١ فرضیه ,ضرورت ها و اهداف ................... 4

١‐١‐١‐بیان مسئله ................................ 4

١‐١‐٢‐فرضیه...................................... 4

١‐١‐٣‐ضرورت و اهمیت تحقیق........................ 5

١‐١‐۴‐اهداف...................................... 5

١‐١‐۴‐١‐اهداف اصلی................................ 5

١‐١‐۴‐٢‐اهداف فرعی................................ 6

١‐١‐۵‐متغیرها ................................... 6

١‐١‐٦‐محدودیت های تحقیق ......................... 6

١۲-تعاریف نظری و عملیاتی...................... 7

١‐۲‐١‐تعاریف نظری................................ 7

١‐۲‐۲‐تعاریف عملیاتی............................. 8

١٣تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف ................. 8

١‐٣‐١‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف در جهان ........ 8

١‐٣‐١‐١‐تغییر دادن الگوی مصرف از نظر دستور کار٢١ 8

١‐٣‐١‐۲‐افزایش دسترسی به غذا و تغذیه از نظر دستور کار ٢١ 9

١‐٣‐١‐٣‐اهمیت موضوع تغذیه و زنان از دیدگاه کنفرانسهای بین المللی 10

١‐٣‐۲‐ تاریخچه تغذیه در ایران................... 11

١‐٣‐۲‐ ١‐اهمیت الگوی مصرف غذا در برنامه های توسعه کشور 12

١۴فیزیولوژی تغذیه............................ 14

١۴١الگوی تغذیه .............................. 14

١۴٢جریان تولید و تغذیه....................... 14

١‐۴‐٢‐١‐تعریف تغذیه.............................. 14

١‐۴‐٢‐٢‐ماده مغذی................................ 15

١‐۴‐٢‐٣‐سوء تغذیه................................ 15

١‐۴‐٢‐۴‐تغذیه متعادل............................. 18

١‐۴‐٢‐۵‐عادات غلط غذایی ......................... 21

١‐۴‐٢‐٦‐کربوهیدراتها ............................ 22

١‐۴‐٢‐٧‐پروتئینها................................ 22

١‐۴‐٢‐٨‐چربیها ................................. 23

١‐۴‐٢‐۹‐ویتامینها ............................... 23

١‐۴‐٢‐١۰‐عناصر معدنی............................. 24

١۴٣تحقیق و توسعه ............................ 25

١‐۴‐٣‐١‐صنایع غذایی ایران ........................ 25

١۴۴اثرات زیست محیطی تولید و مصرف غذا ........ 27

١‐۴‐۴‐١‐اثرات زیست محیطی کشاورزی................. 27

١‐۴‐۴‐۲‐اثرات زیست محیطی تولید محصولات دامی....... 28

١‐۴‐۴‐٣‐اثرات زیست محیطی فاز فرایند مواد غذایی... 28

١‐۴‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی مصرف کننده.............. 28

١۵بررسی تغذیه در ابعاد فرهنگی, اقتصادی, اجتماعی 29

١۵١اثرات توسعه فرهنگی بر تغذیه .............. 30

١‐۵‐١‐١‐الگوهای فرهنگی غذا....................... 30

١۵۲اثرات توسعه اقتصادی ...................... 33

١‐۵‐۲‐١‐اقتصاد مواد غذایی ....................... 33

١‐۵‐۲‐۲- دامنه امنیت غذایی در ایران و جهان ..... 34

١‐۵‐۲‐٣‐اثرات توسعه اقتصادی بر تغذیه ............ 38

١‐۵‐۲‐۴‐اثرات تغذیه بر توسعه اقتصادی............. 39

١‐۵‐۲‐۵‐ارزشیابی سیاست تغذیه در کلان اقتصاد....... 39

١‐۵‐۲‐٦‐بحران افزایش قیمت مواد غذایی ............ 40

١‐۵‐۲‐٧‐رابطه بین درآمد و مصرف .................. 44

١‐۵‐۲‐٨‐الگوی مصرف مواد غذایی ................... 46

١‐۵‐۲‐۹‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای ثروتمند ...... 47

۲‐۵‐۲‐١۰‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای فقیر ........ 48

١‐۵‐۲‐١١‐وضعیت الگوی مصرف در ایران................ 48

١‐۵‐۲‐١۲‐روند مصرف سرانه مواد غذایی در کشور...... 49

١‐۵‐۲‐١٣‐موادغذایی و روند عرضه سرانه آنها ....... 51

١‐۵‐۲‐١۴‐روند تولید محصولات کشاورزی............... 60

١‐۵‐۲‐١۵- وضعیت تولید و مصرف مواد غذایی.......... 62

١‐۵‐۲‐١٦‐کیفیت الگوی تولید و مصرف................. 63

١‐۵‐۲‐١٧‐مرکز ثقل تولید محصولات کشاورزی در کشور.... 65

١‐۵‐۲‐١۸‐تصویری از تولید موادغذایی در کشور ....... 65

١‐۵‐۲‐١۹‐بررسی وضعیت عرضه محصولات کشاورزی و تاثیر آن در الگوی مصرف مواد غذایی در ایران.......................... 66

١‐۵‐۲‐۲۰‐استراتژی کاهش ضایعات , وضعیت ایران و ارائه راهکارها 68

١۵٣ اثرات اجتماعی............................ 70

١‐۵‐٣‐١‐رشد جمعیت وغذا .......................... 70

١‐۵‐٣‐۲‐سیاست عصر کمیابی غذا..................... 72

١‐۵‐٣‐٣‐چشم انداز آینده غذا ..................... 74

١‐۵‐٣‐۴‐اثرات بهبود تغذیه بر سطح نیروی انسانی.... 75

١‐۵‐٣‐۵‐اثرات سوء تغذیه بر توسعه اجتماعی......... 76

١‐۵‐٣‐٦‐تاثیر عوامل اجتماعی بر الگوی مصرف موا غذایی و نقش خانواده 77

١٦ زنان...................................... 77

١‐٦‐١‐زنان و توسعه پایدار در دستور کار٢١ ....... 78

١‐٦‐١‐١‐ نقش زنان در تغییر الگوی مصرف ........... 79

١‐٦‐١‐۲‐ راهکارهای کاهش مصرف .................... 81

١‐٦‐١‐٣‐نقش آموزش زنان در تغییر الگوی مصرف ...... 82

١‐٦‐١‐۴‐توانمند سازی زنان در الگوها و نحوه مصرف ... 84

١‐٦‐۲‐نقش زنان در کاهش آلودگی محیط زیست, کاهش جمعیت, کمبود مواد غذایی وکمبود آب)................................... 84

١‐٦‐٣‐ نقش زنان در تغییرات در الگوی مصرف غذایی و سلامت کودکان 85

فصل دوم مواد و روشها................ 88

۲١ویژگی منطقه ٦ تهران ....................... 89

۲۲روش تحقیق.................................. 92

۲‐۲‐١‐نوع تحقیق................................. 92

۲‐۲‐۲‐ جامعه آماری.............................. 93

۲‐۲‐٣‐ نمونه آماری ............................. 93

۲‐۲‐٣‐١‐حجم نمونه................................ 93

۲‐۲‐٣‐۲‐ روش نمونه گیری.......................... 94

۲٣ابزار گردآوری اطلاعات ...................... 94

۲‐٣‐١- مشخصات پرسشنامه......................... 94

۲‐٣‐۲- روایی و پایایی پرسشنامه................. 95

فصل سوم- نتایج........................ 97

٣١ آمار توصیفی .............................. 98

٣‐١‐١- توزیع سن پاسخگویان...................... 99

٣‐١‐۲- توزیع وضع تاهل پاسخگویان .............. 100

٣‐١‐٣- سطح تحصیلات پاسخگویان................... 102

٣‐١‐۴- توزیع وضعیت شغل پاسخگویان ............. 104

٣‐١‐۵- توزیع وضعیت درآمد ماهیانه(خانوار)پاسخگویان 105

٣۲ آمار استنباطی............................ 106

٣‐۲‐١‐پاسخ به فرضیه اول ( بین نقش زنان و نحوه استفاده در الگوهای مصرف غذایی

رابطه وجود دارد.) ....................... 107

٣‐۲‐١‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا سطح سواد زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی نقش موثر دارد؟) ...................... 107

٣‐۲‐١‐۲‐پاسخ به سوال ۲( آیا بین سن زنان و نوع الگوهای مصرف غذایی رابطه وجود دارد؟) .......................... 109

٣‐۲‐١‐٣‐پاسخ به سوال ٣( آیا زنان می توانند با انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب در اقتصاد خانواده تاثیرگذار باشند؟) 110

٣‐۲‐١‐۴‐پاسخ به سوال ۴( آیا نقش زنان به تنهایی و بی پشتوانه دولت می تواند در الگوی مصرف غذا تاثیرگذار باشد؟) 112

٣‐۲‐١‐۵‐پاسخ به سوال ۵( آیا شاغل بودن زنان در الگوی مصرف غذایی خانواده می تواند تاثیرگذار باشد؟) .......... 113

٣‐۲‐۲‐پاسخ به فرضیه دوم ( بین نقش زنان و کاهش در مصرف (آب, انرژی, پسماند, غذا....) رابطه وجود دارد؟) ......... 115

٣‐۲‐۲‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا بین آموزش زنان و نوع الگوی مصرف( غذا,آب , انرژی ...) ارتباط برقرار است؟) .... 115

٣‐۲‐۲‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا بین آموزش زنان و کاهش در اسراف مواد غذایی ارتباط برقرار است؟) .................. 117

٣‐۲‐۲‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین آموزش زنان و کاهش تولید پسماندها ارتباط برقرار است؟ )....................... 118

٣‐۲‐۲‐۴‐ پاسخ به سوال ۴( آیا بین آموزش زنان و کاهش مشکلات زیست محیطی رابطه برقرار است؟ ) ....................... 120

٣‐۲‐٣‐ پاسخ به فرضیه سوم ( بین نقش زنان در بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است.) ............................... 122

٣‐۲‐٣‐١‐ پاسخ به سوال ١( آیا بین افزایش درآمد خانواده و بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است؟)................... 122

٣‐۲‐٣‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا سطح سواد تغذیه ای زنان در بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کودکان و خانواده نقش مؤثر دارد؟) 123

٣‐۲‐٣‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین نقش زنان و سلامت غذای مصرفی در خانواده ارتباط وجود دارد؟).................. 125

فصل چهارم- نتیجه گیری و پیشنهادات ... 130

۴‐١‐ بحث و نتیجه گیری........................ 131

۴‐١‐١‐ مقدمه ................................. 131

۴‐١‐٢‐بحث و نتیجه گیری پرسشنامه ............... 132

۴‐١‐٢‐١- نتیجه گیری از فرضیه اول و سوالات پژوهشی مربوطه 132

۴‐١‐٢‐۲- نتیجه گیری از فرضیه دوم و سوالات پژوهشی مربوطه 134

۴‐١‐٢‐٣- نتیجه گیری از فرضیه سوم و سوالات پژوهشی مربوطه 135

۴‐١‐٢‐۴- نتیجه گیری از سوالات مربوط به میزان مصرف مواد غذایی 136

۴‐۲‐پیشنهادات ................................ 137

۴‐۲‐١‐نقش دولت................................. 137

۴‐۲‐١‐١‐ پیشنهاداتی برای دولت در ارائه برنامه های آموزشی 137

۴‐۲‐١‐۲‐سایر فعالیتهای مؤثر دولت در زمینه الگوی مصرف غذا 139

۴‐۲‐۲‐نقش زنان ................................ 140

۴‐۲‐۲‐١‐پیشنهادات برای زنان..................... 140

پیوست ............................... 142

پیوست الف- پرسشنامه در خصوص نقش زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی............................................ 143

منابع ............................... 151

منابع فارسی ................................ 152

منابع انگلیسی .............................. 155

اینترنت .................................... 155

چکیده انگلیسی ....................... 156


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.