پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

دانلود پروژه کارآفرینی شرکت خدمات چاپی و تبلیغاتی

پروژه کارآفرینی شرکت خدمات چاپی و تبلیغاتی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی خدماتی و آموزشی
فرمت فایل doc
حجم فایل 315 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 55
پروژه کارآفرینی شرکت خدمات چاپی و تبلیغاتی

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی شرکت خدمات چاپی و تبلیغاتی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش



شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز

شرح فعالیت های شرکت :

1 – فعالیت های تبلیغاتی چاپی

* طراحی و چاپ پوستر های تبلیغاتی

* طراحی و چاپ بنر های تبلیغاتی

* طراحی و چاپ بیل برد ها و تیزر های شهری

* طراحی و چاپ کارت ویزیت

* طراحی و چاپ های تبلیغاتی دیگر مانند ( سر رسید ، ساعت ، خودکار ، لیوان ، پد ماوس و ... )



2 – فعالیت های تبلیغاتی تصویری

تهیه ویدئو کلیپ های تبلیغاتی برای تلویزیون



3 – فعالیت های تبلیغات مجازی

طراحی و اجرای تیزر های تبلیغاتی اینترنتی

طراحی وب سایت معرفی و تبلیغاتی



طراحی گرافیکی (تجاری ، تجاری و تبلیغاتی )

طراحی موفق آرم تجاری :

مشتریان اغلب به آرم شرکت‌ها توجه زیادی نشان می‌دهند، زیرا این علامت‌ها بر "ارزش" محصولات و خدمات می‌افزایند. گاه این "ارزش" به مهم‌ترین عامل تحریک کننده‌ مشتریان برای خرید و استفاده ‌از محصولات و خدمات ، تبدیل می‌شود.

این جا است که علامت تجاری و یا آرم معنایی گنگ می‌یابد. قبل از هر چیز این "ارزش" دقیقا به چه معنا است؟

ارتباط نوع محصول و نام شرکت و ارزش مطروحه نیز بسیار با اهمیت است. حرفه‌ای‌های بازاریابی، همه‌ این موارد را تبلیغات می‌نامند.مشتریان عاشق تبلیغات هستند، بنابراین آرم ها را نیز دوست دارند. خبرگان در امر بازاریابی، انتخاب یک آرم یکدست و کامل را کلید همه مشکلات بازاریابی می‌دانند.


حال، راز طراحی موفق یک آرم چیست؟

قبل از پاسخ به این سؤال، بیایید سه رویکرد رایج بسیاری از بازاریابان را در توسعه وطراحی آرم، با کمک گرفتن از انس های تبلیغاتی مشاورین و مؤسسات طراحی آرم، بررسی کنیم.

البته این نظریات اغلب پایه واساس درستی ندارند و از نظر من این افراد تاکنون نتوانسته اند علامت تجاری موفقی طراحی کنند. به هر حال این سه رویکرد عبارتند از:

1- دکوراسیون

2- الحاق

3- Golem
در روش اول این طور به نظر می رسد که تمایز، عاملی برای جلوه بیش تر است. متخصصین با اشاره به نام‌ها و نشانه‌های طراحی شده اظهار می کنند: "ما آرم‌هایی متمایز از رقیبان خود، طراحی می کنیم، به این ترتیب مشتریان، ما را از بقیه تمیز می‌دهند."

این روش، رویکردی کاملا ابتدایی است و برای افزایش اعتبار باید آن را با عواملی از دو رویکرد دیگر تلفیق کرد.


روش"الحاق"، ارزش‌های مربوط به آرم و سایر مفاهیم مورد نظر را به اسم، نشانه و هم‌چنین موضوعات مربوط به رویکرد قبلی اضافه می کند. روند منطقی این جریان به این طریق پیش می رود:

مشتری، آرم و "ارزش" های افزوده به آن را که به شکلی زیبا تصویر شده، در پیغام های الکترونیکی دیده، بلافاصله احساس می کند که این علامت تجاری نیازهای اورا برآورده می‌کند. طرفداران طراحی آرم های احساساتی ادعا می‌کنند، آن ها نیز تقریبا از این روش استفاده می کنند. (مثلا آنها در تبلیغات، احساسات را برانگیخته و آن را تحریک می کنند).
در رویکرد سوم، بازاریابان، سعی می کنند، تبلیغات‌شان با هویت انسانی و شخصیت پردازی همراه باشد. به این ترتیب مشتری با آرم ارتباط برقرار می‌کند.

به عقیده نویسنده، این سه نگرش، شرکت ها را به بیراهه کشانده، موجب شده پتانسیل و نیروی لازم برای طراحی آرم را ندیده بگیرند.

اما رویکرد دیگری هم وجود دارد، که به نظر من سودمند‌ترین روش است. کارآمدی این روش را تحقیقات و نظریات روان شناسانه و جامعه شناسانه ثابت کرده‌اند.

منطق توسعه‌ طراحی آرم با "ارزش" افزوده، به نحو شگفت‌انگیزی مشابه منطق توسعه‌ تولیدات است. در هر دو مورد، ابزار یا وسیله ای تولید می‌شود که به درد مشتری بخورد. برای رفع احتیاجات مشتری، دانستن نوع این احتیاجات اهمیت زیادی دارد. از دید من، تصمیم مصرف کننده برای خوشحال بودن، استراحت، سرگرمی، تقویت اعتماد به نفس، خیال پردازی یا هر مورد روحی دیگر؛ همان "احتیاجات" او را تشکیل می‌دهند.

مصرف‌کنندگان، هنگام دست یابی به اهداف و امتیازات تجربی، احساسی، روانی و اجتماعی درست مانند تلاش برای دست‌یابی به اهداف حقیقی و ملموس، مصمم و هدف‌مند هستند. علامت‌های تجاری توأم با "ارزش"‌ های افزوده، ابزاری برای کمک به مصرف‌کنندگان در دست‌یابی به این اهداف هستند. این ابزار، عوامل کمکی و به زبان دیگر، عوامل کمکی اجتماعی هستند.

در حقیقت یک آرم بدون یک سناریوی متقاعدکننده‌ برای افراد، آرم نیست. این علامت ممکن است به آرم، شباهت داشته باشد؛ نام، نشانه و ویژگی‌های تصویری شناخته شده‌ای داشته باشد و حتی از روش های تبلیغاتی نیز استفاده کند، اما مصرف‌کنندگان به این محصول بی‌اعتنا می باشند.

تمام روش های نوین و موفق در امر تولید محصولات و ارایه‌ خدمات، در مورد طراحی آرم نیز چاره ساز است، شرط لازم وکافی برای موفقیت، فراهم‌کردن چیزی برای مشتری است که به آن نیاز دارد ولی نمی تواند خیلی سریع به آن دست پیدا کند...به این دلیل که تهیه آن برای مشتری کاری دشوار، پیچیده، پرزحمت، خسته کننده و گسترده است.

مطابق این رویکرد، آرم شرکت ها مسائلی با هویت انسانی نیستند و هم‌چنین خارج از فکر مشتری هویت ندارند. آنها فقط ابزار هستند،به همین سادگی ؛ ابزارهایی برای دست یابی به هدف نهایی.

احساسات را نمی توان به علامت های تجاری تزریق کرد؛ بلکه اگر به عنوان یک منبع سودمند در نظر گرفته شوند، احساسات را بر می‌انگیزند. احساسات مثبت، نتایج مستقیم این انتظارات هستند. سمبول های مختلف (نام، نشانه، فونت، نمادهاو...) بر خلاف انتظار تأثیر زیادی ندارند؛ آن ها در حقیقت، نشانه‌هایی هستند که ما را برای رسیدن به هدف اصلی هدایت می‌کنند.


انتخاب و طراحی آرم 10 مرحله‌ی مختلف دارد، یعنی 10 روش مختلف طراحی موفق یا کارامد برای کسب درآمد :

ارتباط طراحی آرم با سود دهی مستقیم
اصل اولیه‌ طراحی آرم، در نظر گرفتن ارتباط آرم با اسم و سایر نمادها با سود آشکار و محسوس است. (نتیجه‌ای ملموس یا تجربی). این سود را یا خود محصول به تنهایی ایجاد می‌کند و یا اجزای تشکیلات بازاریابی. این اصل مهم را همواره به یاد داشته باشید.
آرم‌های موفق با رعایت این اصل به موفقیت رسیده اند. درست است که در این مرحله خود آرم به تنهایی اهمیت چندانی ندارد، اما تا اندازه ای باید به آن توجه کنید.


2. طراحی متنی با تأثیر روانی

یک متن مؤثر بر احساسات، مفهوم یا اصلی سازمان یافته است، که مشتری را به یک سری عوامل نامربوط ولی تأثیرگذار (مانند تمام فعالیت‌های بازاریابی یک شرکت) مرتبط می کند.

در این موارد، متن انتخاب شده، تأثیر و سود مورد نظر را تضمین می‌کند.

به عنوان مثال: وقتی به طور اتفاقی در قلب منهتن به اسامی دو هتل Hudson و Royalton بر می خورید، انتظار خدمات در سطوح عالی دارید.اما اگر در هتلی به اسم Boutique Hotel باشید، تجربه‌ی متفاوتی است. کلمه‌ی Boutique Hotel خدمات بسیار متفاوتی نسبت به سایر هتل‌ها از این زنجیره ارایه می دهد- بعضی وقت‌ها تفاوت‌هایی بین خدمات دو اتاق در یک هتل. در واقع این تاثیر روانی نام‌ها و متن های انتخابی است که شما را وادار می کند به دنبال کشف تفاوت‌ها باشید.

طراحی پوستر :

شاید مهمترین نکته ای که در طراحی پوستر و طراحی کاتالوگ باید در نظر گرفته شود این باشد که طراحی آن بتواند باعث جلب نظر بیننده در هنگام مشاهده آن از میان چندین کاتالوگ و پوستر دیگر شود. در برخی مواقع حتی ساده ترین طرح نیز باعث این جلب نظر خواهد شد که در نظر گرفتن شرایط روانشناسی فرد را می طلبد . این خود مهمترین نکته ای است که طراح با توجه به نوع فعالیت سفارش دهنده اقدام به آن می نماید .

در گام دوم ، نکته مهم با توجه به کم بودن فضای تبلیغ ، ارائه توضیحات مختصر و البته تاثیرگذار در ذهن بیننده می باشد . خلاصه مهمترین و بارزترین فعالیت کارفرما و نکته ای که باعث تمایز آن از سایر رقبا می شود می تواند از جمله این توضیحات باشد.

در نظر گرفتن این دو نکته در زمان طراحی کاتالوگ یا طراحی پوستر کافی است تا سفارش دهنده از میان بازدید کنندگان فراوان آن پوستر و یا کاتالوگ مشتری خود را بیابد

مقصود از اینگونه ارائه اینست که پوستر به نحوی تهیه گردد که شرکت کنندگان در یک محیط صمیمی و در زمانی کوتاه ومشخص از مطالب کلیه مقاله های ارائه شده مطلع شده و سپس موضوعات مورد علاقه خود را یافته و با دقت بیشتری مورد بررسی قرار داده و در صورت لزوم با ارائه دهنده پوستر که در کنار پوستر تهیه شده مستقر شده است به بحث و گفتگو پرداخته و جزئیات بیشتری را جویا شود که دریافت این حجم از اطلاعات و درزمان کم در حالت ارائه بصورت شفاهی کمتر امکان پذیر می باشد.



پوستر:

پوستر باید جذاب ، گویا ، مختصر ومفید بوده وبه خوبی سازماندهی شده باشد. پوستر باید تعداد محدودی از ایده‌های اصلی رابیان داشته وذهن مخاطب راباداده‌ها وتوضیحات اضافی مخدوش نسازد.

یا آفیش"AFFICHE" یا پلاکات "PLAKAT" صفحه چاپ شده یا دست نوشته ای است که به منظور آگاهی مردم از چیزی روی دیوار نصب می کنند.

معنای اصلی پوستر همان اعلان یا خبر یا آگهی است آنهم آگهی مصور که در اوایل برای آگهی های تجاری از آن استفاده می شده و منشا به و جود آمدن پوستر نیز آمریکا و اروپاست و دلیل آن هم بوجود آمدن تکنولوژی چاپ می باشد.لذا هدف عمده پوسترها در آغاز و در غرب صرفا تجارت بوده و بعدها عده ای مخصوصا گروههای مختلف سیاسی از آن جهت مواضع خود استفاده نمودند.در حدود 130 تا 150 سال پیش ماشین چاپ سنگی در ایران وارد شد و ابتدا پوستر بصورتی مختصر و در چاپ تک رنگ، ارائه می شد.



اندازه :

کلیه پوسترها بایدقابل نصب درتابلویی به ارتفاع150 وعرض 100 سانتیمتر ، مطابق دستور العمل زیر تهیه شده باشد:

عنوان پوستر ونام نویسنده ( گان ) :

عنوان پوستر وعناوین داخلی باید کوتاه وگویا باشد . نام خانوادگی ، نام وآدرس نویسند(گان) به ترتیب درزیر عنوان پوستر آورده شود.

پوستر باید شامل قسمتهای زیر باشد:

خلاصه : چکیده ای از مطالب ارائه شده درمقاله

مقدمه : مختصر ومفید بوده وبیانگر اهداف پژوهش باشد.

روش ها : ترجیحاًً فهرست‌وار یابصورت فلوچارت تهیه شود.

نتایج : شامل جدول ، نمودار ، شکل‌ و عکس‌ همراه باتوضیح مختصری درموردآنها.

نتیجه‌گیری: شامل خلاصه‌ای از نتایج ومقایسه باتحقیقات دیگران بااشاره به مکانیسمها

سازماندهی مطالب:

کلیه مطالب وبخش‌های پوستر باید به ترتیب وپشت سرهم ازبالا به پایین دریک یاچند ستون تنظیم گردد.

متن:

برای نگارش متن اندازه کلمات باید بگونه‌ای باشد که ازفاصله 2متری براحتی قابل خواندن باشد.

درشکل زیر نمونه ای از یک پوستر ارائه شده است که برحسب مورد می توان درتعداد ستونها یا ردیف‌ها تغییراتی ایجاد کرد.



راهنمای تهیه پوستر

1. عنوان مقاله با حروف درشت در بالاترین سطر نوشته شود.

2. نام نویسنده (گان) مقاله و محل انجام پژوهش خوانا قید شود.

3. متن گویا و رسا باشد.

4. از به کار بردن اصطلاحات غیر معمول خودداری شود.

5. ابعاد پوستر باید 90-70 سانتی متر در 120-100 سانتی متر باشد.

6. توجه شود تا حروف به اندازه کافی بزرگ باشد. به گونه ای که از فاصله 5/1 متری قابل خواندن باشد.

7. مقدمه، مواد و روش ها، یافته ها، بحث و نتیجه گیری طبق اصول مندرج در نحوه تهیه خلاصه مقاله آورده شود.

پوستر برگی ا زکاغذ گلاسه یا معمولی و به قطع ??- ?? سانتی متر می باشد . دارای کلمات ، تصاویر و سمبل هائی است که یک پیام را القا می کند و برای سه هدف به کار میرود .

?-اعلام رویدادها و برنامه ها ی مهم

?-ارائه توصیه های مفید و اطلاعات لازم در مورد یک موضوع

?-تشویق به انجام یا منع از انجام یک کار

پوستر ها عموما برای آموزش توده مردم به کار میرود و د رمکانهای شلوغ ، و نمایشگاه نصب میشود .









پوسترها به دو دسته کلی یک نظری و چند نظری تقسیم میشوند :

پوستر های یک نظری :

با حداقل کلمات یا تصاویر ، یک مطلب یا مفهوم منفرد را بیان می کند . هر کس ، با یک نگاه و بدون هیچ توضیح اضافه می تواند معنی آن را دریافت کند . نمونه آن پوستری است که در راهروی بیمار ستان افراد را به سکوت دعوت می کند .



پوستر های چند نظری :

مطالب و تصاویر زیادی را در خود جای می دهد . برای درک منظور ، به زمان بیشتری نیاز دارد . این نوع پوستر نیز نیاز به توضیح شفاهی ندارد .

هر پوستر به طور معمول از اجزا زیر تشکیل می گردد .

?- شعار اصلی پوستر

?- تصویر یا تصاویر پوستر

?- پیام ثانوی ( محتوی پیام )

?- نام و نشان گوینده پیام ،گاهی پوستر ها می توانند صرفا حاوی نوشته باشند

و یژگی های مطلوب شعار موجود در پوستر عبارت است از :

- از حداقل کلمات استفاده شده باشد .

- دارای حداکثر قدرت انتقال پیام باشد .

- باعث به خاطر سپردن نکات کلیدی پیام آموزشی پوستر گردد .

- پوستر فقط یک شعار داشته باشد .

- اندازه شعار به قدر کافی بزرگ باشد .

- شعار در زمینه پوستر ، به سهولت و سرعت رویت شود .

- باعث جلب توجه و متوقف ساختن مخاطب شود .

ویژگی های مطلوب تصویر موجود در پوستر عبارت است از :

- با شعار پوستر همبستگی مستقیم داشته باشد .

- باعث جلب توجه و متوقف ساختن مخاطب شود .

- از تعداد زیادی عکس یا نقاشی استفاده نشود .

- از سمبل هاو نمادها برای درک بهتر افراد کم سواد استفاده شود .

- از تصاویر روشن و جذاب استفاده شود .

- دید خوش بینا نه ای را به عنوان راه حل ارائه کند .

- تصویر باعث تاثیر فوری دیداری شود .



کمپوزیسیون مطلوب

در واقع نمی توان کمپزسیون خوب و مطلوب را تعریف و تشریح کرد ، اما برخی نکات هستند که توجه به آنها ، تا حد ممکن از کمپزسیون نامطلوب جلوگیری می کند. در این جا به دو نکته اساسی اشاره می کنیم :

باید از قرینه سازی در تصویر جلوگیری کرد ، مگر آنکه پوستر ساز به عمد و برای منظور خاصی قصد داشته باشد از آن استفاده کند. برای پرهیز از این قرینه سازی ، نباید دوربین در مکانی قرار گیرد که تصاویر طرفین دوربین ، قرینه یکدیگر شوند. برای مثال در یک خیابان نباید دوربین در وسط قرار گیرد و زاویه دید آن مستقیم به سوی ابتدا یا انتهای خیابان باشد ، زیرا چراغ های برغ نصب شده در اطراف خیابان یا درخت های موجود در دو راستای خیابان نسبت به دوربین حالت قرینه پیدا می کنند و این در ترکیب بندی تصویر حالتی نامطلوب است. در این گونه موارد که امکان جابه جایی عناصر صحنه وجود ندارد ، باید مکان و زاویه دوربین را تغییر داد ، در این حالت معمولا دوربین را به یکی از طرفین صحنه می برند و زاویه آن را طوری تنظیم می کنند که کل صحنه را تحت پوشش قرار دهد و سپس پوستر برداری می کنند.

اما اینکه چرا قرینه سازی نامطلوب است ، آن است که تصاویری که دارای قرینه هستند ( عناصر مختلف و مجزای آن به گونه ای قرار گرفته اند که موجب قرینه سازی شده اند ) ، چشم ما را اذیت می کنند ، به ویژه اگر در طرفین تصویر حرکتی نیز قرینه وار انجام شود ، تداوم و تکرار این قرینه ها ، در ما حس سرگیجه و خستگی ایجاد می کنند.

همان طور که پیش از این گفته شد ، گاه پوستر سازان برای القای مفهوم خاصی ، به عمد از قرینه سازی استفاده می کنند برای مثال گاه در پوستر برداری ازصحنه ، رژه رفتن سربازان یا ماموران حکومتی ، از قزینه سازی استفاده شده ، تا به این ترتیب بر قدرت موجود در انها یشتر تاکید شود و تماشاگر به دلیل و قرینگی دچار حس ترس و آسیب پذیری از ناحیه آنها شود.

• جز در موارد خاص نباید عناصری که دارای رنگ های یکسان هستند ، در گوشه ای از کادر انباشته شوند. زیرا این انباشتگی رنگ ، چشم را اذیت می کند. از سوی دیگر پراکندگی رنگ ها در صحنه ، جلوه آنها را بیشتر کرده و بر شادابی صحنه می افزاید. البته گاه پوستر سازها برای تاکید بر عنصر خاصی ، در نقطه ای از تصویر تجمع رنگ ایجاد می کنند. توجه داشته باشید ، این مسئله در مورد رنگ غالب در صحنه صادق نیست ، بلکه فقط در مورد انباشتگی رنگ در یک نقطه است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.