پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2811 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

EXTRACTION

استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است.

در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد.

کاربرد استخراج :

Øاستخراج قند از نیشکر یا چغندرقند
Øاستخراج آنزیم پکتیناز
Øاستخراج روغن از دانه های روغن
Øاستخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی
Øاستخراج و بازیافت از پسامدهای میوه ها
Øاکسترکشن در روغن

هرفپتبن استخراج pn – پکتین – vitها – ترکیبات آروما و مواد معطر و ...

روش استخراج : این روش طبق اصولی کار می کند که بتواند اجزای قابل حل را از غیرقابل حل جدا کند ⟵ حلال

آب : حلال های ارگانیک مانند : هگزان – کلرید متیلن – اتیل استات

الکل : دی اکسید کربن سوپراکستریکال

معمولاً قبل از انجام فرآیند عملیاتی صورت می گیرد به طور مثال در مورد :

نیشکرها ، چغندرقندها ⟵ تکه های نازک خرد شده

خشکبار ⟵ آسیاب کردن دانه ها

دانه های قهوه ⟵ بو داده و سپس آسیاب می کنند.

—انواع استخراج
ساده ترین از روش استخراج
جریان جانبی
باعث استخراج غلظت های بسیار پایین
هزینه زیاد حلال
استخراج مکرر با حلال تازه
2- ضد جریان

رایج ترین روش

برای عمل آوردن مقادیر کوچک مواد به کار می رود.

حلال ( مایع ) و مواد جامد به طور ضد جریان ، جریان دارند.

33 اسلاید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.