دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 213 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 32 |
بخشی از محتوای فایل:
مهم ترین ویژگی های موجودات زنده عبارتند از:
تنفس
تولید مثل
رشد
تغذیه
تغذیه علم پاسخ گویی به سه سوال اساسی است:
•چه بخورم؟ «شناخت مواد غذایی»
•چقدر بخورم؟ «R.D.A یا مقدار مجاز و توصیه شده مصرف مواد غذایی»
•چه وقت بخورم؟ «شناخت تداخل اثر مواد غذایی بر یکدیگر»ش
شاخه های مهم علم تغذیه
.1تغذیه عمومی «انسانی، حیوانی و گیاهی»
.2تغذیه بالینی «تغذیه ویژه برای بیماران»
.3تغذیه در دوران رشد «شیرخواری و رشد»
.4تغذیه در دوران کهنسالی «نگهداری سلامت عمومی و جلوگیری از بروز کمبودهای غذایی»
.5تغذیه ورزشی «ویژه ورزشکاران با توجه به دستگاه انرژی در گیر در فعالیت»
و...