پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

خلاصه طرح موضوع طرح تولید رشته آشی و پلویی دستگاه صادره کننده مجوز وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات 360 تن نوع تولیدات تولید رشته آشی و پلویی تعداد شاغلین 8 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح سرمایه گذاری کل طرح 174766 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت 134453 میلیون ریال سرمایه در گردش 13014 میلیون ریال درآمد سالیان
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 60 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

فروشنده فایل

کد کاربری 15785

مقدمه:
با توجه به ورود تکنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار

مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد

مصرفی با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و

امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از

انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده

است انواع رشته های آشی و پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب

و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.

ماده اولیه این رشته ها ، گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را

تشکیل می دهد و این در شرایطی است که تعدادی از استانهای کشور ،

رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می کنند.لذا این امر لزوم

تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند

را نشان می دهد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.