دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2471 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 66 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهکارهای کنترل کمبود آنها
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 66 اسلاید
فهرست مطالب:
ریزمغذیها
آهن
فقر آهن
منابع غذایی آهن
گروههای در معرض خطر کمبود
کمبود: علایم و نشانهها
عوارض و پیامد های کم خونی فقر آهن
روشهای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذیها
آموزش تغذیه
ویتامین آ
نقش بتا کاروتن ها در بدن
گروههای در معرض خطر کمبود ویتامینA
عوارض ناشی از کمبود ویتامین A
برنامه ملی مکمل یاری
نکاتی در مورد ویتامین A
روی
منابع غذایی روی
علل کمبود روی
کمبود روی: علایم و نشانهها
پیشگیری از کمبود روی
ویتامین د
انواع ویتامین د
دریافت های غذایی مرجع (DRIs)
منابع ویتامین د
منابع غذایی
افراد درمعرض کمبود ویتامین D
علایم و نشانههای کمبود ویتامین D
ریکتز
توزیع کمبود ویتامینD درنوجوانان
توزیع کمبود ویتامینD درپسران نوجوان
توزیع کمبود ویتامینD در دختران نوجوان
نکاتی در مورد ویتامین D
ید
عوارض فقر ید
روش های پیشگیری از کمبود یُد
مقدار مورد نیاز روزانه ید