پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

دانلود پاورپوینت بیوکاتالیستها، بیوحسگرها

در حقیقت زیست حسگرها ابزارهای آنالیتیکی هستند که می توانند با بهره گیری از هوشمندی مواد بیولوژیکی، ترکیب یا ترکیباتی را شناسایی نموده و با آنها واکنش دهند محصول این واکنش می تواند یک پیغام شیمیایی، نوری و یا الکتریکی باشد
دسته بندی پزشکی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1870 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26
دانلود پاورپوینت بیوکاتالیستها، بیوحسگرها

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
مقدمه
امروزه در زمینه های مختلفی از جمله پزشکی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، مانیتورینگ محیط زیست و تولید محصولات دارویی و بهداشتی از بیوسنسورها بهره می گیرند. این سنسورها ابزاری توانمند جهت شناسایی مولکولهای زیستی می باشند. به عنوان مثال حواس بویایی و چشایی انسان نمونه ای از یک زیست حسگر طبیعی است که به شناسایی بوها و طعمهای مختلف می پردازد. سیستم ایمنی بدن نیز یک زیست حسگر طبیعی است، که میلیونها نوع مولکول مختلف را شناسایی می کند.

در حقیقت زیست حسگرها ابزارهای آنالیتیکی هستند که می توانند با بهره گیری از هوشمندی مواد بیولوژیکی، ترکیب یا ترکیباتی را شناسایی نموده و با آنها واکنش دهند. محصول این واکنش می تواند یک پیغام شیمیایی، نوری و یا الکتریکی باشد.

بیشترین کاربرد زیست حسگرها در تشخیص های پزشکی و علوم آزمایشگاهی است. در حال حاضر بیوسنسورهای گلوکز از موفق ترین بیوسنسورهای موجود در بازار هستند که به اندازه گیری غلظت گلوکز خون می پردازند. در پانکراس بیماران دیابتی به میزان کافی انسولین تولید نمی شود. در اینگونه موارد برای تنظیم مصرف انسولین، سنجش مداوم میزان گلوکز خون ضروری است. این ابزار به بیماران مبتلا به دیابت کمک می کند تا در طول روز به سنجش سطح گلوکز خون خود پرداخته و در زمانهای مورد نیاز انسولین تزریق کنند.

تعریف بیوسنسور
بررسی اجزای بیوسنسور

به طور کلی هر بیوسنسور شامل اجزای زیر می باشد:


چهار دسته ی اصلی این مواد به شرح زیرند:
مزایا و معایب آنزیم های خالص
آنتی بادی ها
نوکلئیک اسید
نانولوله ها
هدایت الکتریکی بالایی نسبت به مس دارند.
جذب و دفع مولکولی:
اولین اثر جذب مولکولی بر روی تک‌دیواره ها درخلال اندازه‌گیری خواص هدایت الکتریکی نانولوله‌ها دیده شد.
تفاوت مقاومت نانولوله‌های نیمه‌هادی در هوا و خلاء .
اندازه‌گیری خواص الکتریکی نانولوله‌ها در محیط‌های مختلف
ضریب هدایت الکتریکی نانولوله‌ها در معرض مقادیر اندکNO2سه برابر نانولوله‌های معمولی
ضریب هدایت در معرض NH3 دو برابر
NO2 و O2 به شدت جذب فیزیکی نانولوله‌ها شده و سرعت دفع آن‌ها در دمای اطاق ناچیز است.
جذب فیزیکی NH3 ضعیف بوده و می‌توان آنرا با پمپ ساده در خلاء از روی نانولوله‌ها جدا نمود، زیرا NH3 با پیوندهای ضعیف واندروالس به نانولوله‌ها متصل می‌شود. علیرغم این پیوندهای ضعیف، NH3 تغییرات زیادی در ضریب هدایت الکتریکی نانولوله‌ها ایجاد می‌کند.


فایل پاورپوینت 26 اسلاید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.