پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

دانلود پاورپوینت تک سلولی ها

در حال حاضر برخی از چند سلولیها مانند جلبکها و قارچها که ، قبلا با گیاهان طبقه بندی می شده ، در بریتانیا جزء Protista قرار می گیرند زیرا آنها معتقد بودند که بیشتر خصلت تک سلولی بودن اهمیت دارد تا شکل که به گیاهان واقعی و یا قارچ های پر سلولی شبیه است
دسته بندی زیست شناسی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 7585 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 62
دانلود پاورپوینت تک سلولی ها

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
¨مرزهای سلسله PROTISTA
¨در سال 1969 ، , Robert H. Whittaker سیستم معروف به پنج سلسله ای رده بندی را کشف کرد و فقط در یوکاریوتهای تک یاخته ای Protista را قرار داد. در حال حاضر برخی از چند سلولیها مانند جلبکها و قارچها که ، قبلا با گیاهان طبقه بندی می شده ، در بریتانیا جزء Protista قرار می گیرند زیرا آنها معتقد بودند که بیشتر خصلت تک سلولی بودن اهمیت دارد تا شکل که به گیاهان واقعی و یا قارچ های پر سلولی شبیه است. طبقه بندی از protists هنوز در حال تکامل است که شناسایی protozoa (protists حیوانی) ، Algae (protists گیاهی) و Water Molds (protists قارچی) را راحت تر میکند
¨تک یاخته (حیوانات تک سلولی)
PROTOZOA
¨. همه protozoans عمدتا heterotrophic هستند ، و معمولا برخی از آنها غذای خود را از طریق بلع و سپس هضم داخل سلولی بدست می آوردند. به این ترتیب ،به این موجودات نقش مصرف کننده در اکوسیستم هایی که آنها واقع شده اند میدهند. تعداد کمی از حالت متناوب بین heterotrophic و autotrophic قادر به تغذیه هستند ، بسته به منابع در دسترس است. در نهایت ، برخی از آنها انگل داخلی و خارجی حیواناتند. همه protozoans ها یا تک یاخته و یا کلونی های کوچکی از سلول های مستقل هستند. در داخل گروه عمدتا در نوع نقل و انتقال ، پیچیدگی سلولی و نحوه ترکیب مواد مغذی تغییراتی دیده میشود.
¨طبقه بندی تکسلوکیها
TAXONOMY OF PROTISTA
¨Rhizopoda ریشه پایان
¨Zoomastigophora (Flagellates ) تاژک داران
¨Ciliates مژکداران
¨Sporozoa اسپرداران
¨Mystozoa
¨شاخه ریشه پایان
PHYLUM RHYZOPODA
¨شاخه های کوچک Rhizopoda متشکل از حدود 200 گونه. بسیاری از آنها زندگی آزاد ، اما برخی از گروه ها در بدن موجودات دیگر انگل هستند ، از جمله بعضی از اشکال بیماری زا میباشند. این موجودات بدلیل پای کاذبی که از زوائد موقت و قابل تغییر سیتوپلامی خود ایجاد میکنند به این اسم ، نامیده میشوند.


¨برخی رده های ریشه داران
¨HELIOZOA خورشیدی ها
¨ENTAMEBAS آمیبی ها
¨RADIOLARIA شعاعیان
¨FORMINIFERA روزنه داران
¨رده آمیبیها
CLASS ENTAMEBAS

این رده دارای باغشای سولی میباشد اما فاقد دیواره سلولی هستند.در محیطهای آبی، بدن موجودات دیگر و مناطق مرطوب زندگی میکند.

¨
¨
¨رده خورشیدیها
CLASS HELIOZOA

این رده کروی شکل بوده، دارای پاهای کاذب هستند که از روزنه ها خارج شده است.

¨
¨رده روزنه داران
CLASS FORAMINIFERA

از مشخصات این رده وجود صدفهای آهکی در خارج بدن به عنوان دیواره سلولی میباشد. این گروه از موجودات بر اساس منطقه زندگی، در سطح آب یا کف آب نیز دسته بندی میشوند

¨BENTIC FORAMINIFERA
¨رده شعاعیان
(Actinopoda)
CLASS RADIOLARIA

اعضای این رده ازRHIZOPODA (PSODOPODIA) نیزدارای پای بلند و باریک میباشد که برای نقل و انتقال استفاده کنید. این موجودات با Foraminaifera در ترکیب پوسته احاطه کننده متفاوت است. در Actinopoda پوسته از سیلیس ساخته شده است ، مواد مشابه در شیشه.

¨
¨شاخه تاژک داران
Zoomastigophora (Flagellates) PHYLUM
¨تاژک دار شدن دارای 1 تا چند تاژک هستند. موقعیت فلاژله از راس تابه کنار ه های موجود زنده متفاوت است.تاژک ممکن است برای حرکت ارگانیسم یا تنظیم جریان آب برای آوردن غذا به ارگانیسم مورد استفاده قرار گیرد. گونه Trypanosoma علت بیماری خواب آفریقایی است. این بیماری انگلی توسط نیش پشه tsetse منتقل میشود.
¨تاژک داران هم دارای انواع گیاهی و هم انواع های جانوری میباشد. که انواع جانوری دارای زندگی هتروتوفی و گیاهی اوتوتروفی هستند.
¨
¨

فایل پاورپوینت 62 اسلاید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.