پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

دانلود تحقیق انواع سنگ های زینتی و روش استخراج سنگ های زینتی از معدن

در فصل اول مروری بر انواع سنگها و هم‌چنین سنگ‌شناسی توصیفی و مختصری در مورد سنگهای آذرین ورسوبی و دگرگونی شرح داده می‌شود در فصل دوم بیشتر راجع‌به سنگهای تزئینی و نما رسوبی، دگرگونی، آذرین) و سختی و مقاومت آنها و سپس در مورد منشاء ومشخصات مکانیکی تراورتن و در آخر دربارة فن‌آوری استخراج سنگ سخن به میان آمده است
دسته بندی معدن
فرمت فایل docx
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
دانلود تحقیق انواع سنگ های زینتی و روش استخراج سنگ های زینتی از معدن

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

چکیده:

در فصل اول مروری بر انواع سنگها و هم‌چنین سنگ‌شناسی توصیفی و مختصری در مورد سنگهای آذرین ورسوبی و دگرگونی شرح داده می‌شود. در فصل دوم بیشتر راجع‌به سنگهای تزئینی و نما رسوبی، دگرگونی، آذرین) و سختی و مقاومت آنها و سپس در مورد منشاء ومشخصات مکانیکی تراورتن و در آخر دربارة فن‌آوری استخراج سنگ سخن به میان آمده است.

در فصل سوم در مورد استخراج سنگهای تزئینی و نما شامل کلیات روشهای استخراج سنگهای ساختمانی (کواری)، معادن سنگ بعد دار، معادن سنگ بی‌بعد و هم‌چنین انواع روشهای استخراج سنگهای ساختمانی و شرح وسایل مربوط به روشهای استخراج سنگهای ساختمانی پرداخته‌ایم.

در فصل چهارم دربارة معدن تخت باغ ملک، که شامل موارد تاریخچه‌ و سوابق بهره‌برداری از معدن، مختصری از وضعیت زمین شناسی، میزان استخراج سالیانه و بازار مصرف سنگ معدن،چگونگی فعالیت معدن شهاب سنگ و هم‌چنین انواع دستگاهها و وسایل مورد استفاده برای استخراج معدن شرح داده شده است.

در فصل پنجم مختصری راجع‌به فرآوری سنگهای تزئینی و روشهای مربوط به آنها که شامل ساب و صیقل دادن سنگهای ساختمانی، تیشه زنی (زخم زنی) یا باد بر کردن سنگها و بتونه کاری سنگ تراورتن توضیح داده شده است.

2-7- تقسیم‌بندی روشهای استخراج سنگهای تزئینی و نما

2-7-1- تاریخچه صنعت سنگبری در ایران

در ایران با اینکه بناهای سنگی بسیارقدیمی وجود دارد ولی صنعت سنگبری سابقه طولانی ندارد اولین دستگاه برش سنگ که یک نوع اره با تیغه‌های آهنی بود وبا پودر سیلیس کار می‌کرد به نام اره کلی معروف است این اره ظاهراً در حدود سال 1307 یعنی بیش از 70 سال قبل همزمان با شروع عملیات ساختمانی کاخ مرمر ساخته شد. و درمنطقه‌ نازی‌آباد تهران نصب گردید و از فشار وزنه هایی که به دستگاه آویزان می‌شد جهت بر ش استفاده می‌گردید.

دومین کارخانه از همین نوع پس از مدت کوتاهی در مشهد نصب شد. حدود سال 1312 شخصی به نام گلداشمیت جهت تهیه سنگ مورد نیاز ساختمان بانک ملی شعبه بازار که در دست احداث بود یک دستگاه اره در محل نصب کرد همچنین شرکت اشکورا برای تامین سنگ‌ ساختمانی دادگستری اره مشابهی نصب نمود که دستگاه مذکور پس از پایان عملیات ساختمانی برچیده شد.

در سال 1320 گلداشمیت با شریک ایرانی خود اره جدیدی رادر منطقه جوادیه تهران نزدیک پل راه‌آهن راه‌اندازی نمود. همزمان کارخانه نازی‌آباد اره خانه خود را تا 11 دستگاه توسعه داد. سنگهای مقبره حضرت امیر‌المومنین (ع) و مقبره سیدالشهداء (ع) ومسجد ارک از جمله تولیدات کارخانه مذکور بودند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.