پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

دانلود تحقیق در موردروشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

دانلود تحقیق در موردروشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
دسته بندی سایر گروه های فنی مهندسی
فرمت فایل zip
حجم فایل 3584 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29
دانلود تحقیق در موردروشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

فروشنده فایل

کد کاربری 4565

نام فایل : روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 29

حجم : 3 مگابایت


بنام خدا
روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

):Thawing تعریف انجماد زدائی(
افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد


خصوصیات یک انجمادزائی مناسب

1-سریع باشد:

-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود

!
2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد.؟DRIP-5%>!
3-جلوگیری از اتلاف بیهوده انرژییک تن ماهی چرب برای انجمادزدائی پس از خارج شدن از درجه برودت 30- درجه سانتیگراد برای رسیدن به 1- درجه سانتیگراد به 71380کیلوکالری انرژی نیاز دارد.؟؟؟!!!
4- توجه به روش انجماد 5- کیفیت اولیه محصول برای انجماد6- توجه به بهداشت مکان انجمادزدائی7- ساده وقابل اجرا باشد.8- نیاز به نیروی کار کمتری داشته باشد. 9- هزینه کمتری داشته باشد.
چرا انجماد زدائی از انجماد زمان بیشتری میبرد؟
روشهای انجمادزدائی
conduction اساس آنها بر هدایت 1- روشهائی که
حرارت از سطح محصول به مرکز آن میباشد.
2- روشهائی که برای انتقال حرارت به درون محصول
از هدایت استفاده نمیشود که عمدتا“ برپایه الکتریک
و الکترو مغناطیس است.
انجماد زدائی درهوا
Still air 1- انجماد زدائی درهوای ساکن
Airblast 2- انجمادزدائی درهوای متحرک
....


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.