پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

پرسی فایل

تحقیق، مقاله، پروژه، پاورپوینت

دانلود کارآفرینی نان

اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائة بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 32 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46
کارآفرینی نان

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

فصل اول :

هدف کلی :

اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائة بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد .

هدف جزیی :

  1. 1. اشتغال زایی
  2. 2. سود آوری
  3. 3. اراعة یک کار مولد
  4. 4. کاهش ضایعات نان
  5. 5. افزایش کیفیت تولید
  6. 6. شکوفایی اقتصادی
  7. 7. رضایت مردم از نان‌های فانتزی

ضرورت تحقیق :

نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص می‌دهد . پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم می‌باشد . یکی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشکلاتی است که در تهیه و پخت نان برای نانوای‌ها و خرید و استفادة نان‌ها برای مردم می‌باشد . ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این مادة غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراکم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراکندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است . و نیز صف‌های تولانی نانوایی ها باعث می‌شود که خانواده ها مبادرت به خریدن بیشتر از مقدار مورد نیاز خود کنند و بخشی از آن را مصرف و مازاد را دور بریزند ، و امروزه استفاده از نان فانتیزی توسط مردم به علل مختلفی چون ، پخت آسان – مصرف صحیح و تقریبا بدون ضایعات و بهداشتی تر بودن این نوع نان نسبت به نان‌های تئوری و سنتی بیشتر رایج گشته‌است . در این پروژه هر یک از علل به صورت مشروح بیان شدهخ تا با طرح این مسایل بتوانیم نان‌های دیگر را طوری پخت کنیم و راهکارهایی را استفاده کنیم که همانند نان فانتزی از مزایای بیشتری از قبیل پخت با کیفیت و آسان کمتر شدن مایعات و .… برخوردار باشد .


1)مقدمه :

نان اصلی ترین غذای صفرة خانواده های ایرانی است و به رغم فراز و نشیب‌های زیاد . در تولید گندم در تهیة آرد ، نحوة پخت و ورود انواع غذاهای جدید هنوز « نان » به عنوان اصلی ترین مادة غذایی نردم ما محسوب می‌شود بر اساس منابع آماری در حال حاضر حدود 30 درصد از نان طبخ شده در کشور به دلیل مختلف دور ریزی می‌شود و سالانه میلیونها تومان هزینة اضافی توسط اقشار مختلف مردم به صورت ضایعاتی مانند نان خشک ، نان کپک زده ، نان سوخته ، نان خمیر و بد پخت از چرخه مصرف به دور ریخته می‌شود .

به طور کلی در طول سالیان دراز که پخت نان به شیوة سنتی رواج داشت . میزان ضایعات نان به شدت کنونی نبود . اما در دو دهة اخیر که جمعیت کشور افزایش قابل توجهی داشته و لاجرم روشهای سنتی پخت پاسخگوی نیاز چنین جمعییتی نبوده است . روش‌های ماشینی پخت نیز رواج یافته است . عدم انطباق ذائقة مردم با نانی که توسط دستگاه های ماشینی پخت می‌شود . نان گندم و آرد و نحوة عمل آوری خمیر نان توسط واحدهای نانوایی و عدم آموزش عملی متصدقان کار با دستگاههای پخت نان ماشینی و از طرفی نحوة نگهداری و مصرف نان توسط مصرف کننده را می‌توان عوامل تاثیر گذار بر ضایعات نان دانست .

در جهان صنعتی امروزه کیفیت به عنوان یکی از اساسی ترین ابزارها برای پیشرفت صنعت محسوب می‌شود . اگر تولید به معنای کلی و گسترده از روندی بهینه و مطلوب برخودار باشد طبیعی است کاهش و حتی گاهی حذف ضایعات را در پی دارد . در واقع اگر در تمامی مراحل تولید بتوانیم مقررات و ضرابط استاندارد در امراعات و اجرا کنیم از آفات ضایعات و در نتیجة خسارات اقتصادی مصون خواهیم بود و تولید و توجیه اقتصادی پیدا خواهد کرد که این خود باعث شکوفایی اقتصاد ملی می‌شود .

در این میان صنایع تولید کننده مواد غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند زیرا غذا از ضروریات زندگی و زنده بودن است . کیفیت ، ارزش غذایی ، بهداشت و سلامت مادة غذایی در برنامة استاندارد غذایی گنجانده شود .

تحقیقات صورا گرفته در زمینة بروز ضایعات موجود در صنعت تولید مواد غذایی حاکی از صنعت عوامل اجرایی استاندارد های مربوط به آماده سازی فرآیند پخت . نگهداری و توزیع مواد غذایی است .

در گسترة زبان فارسی گندم و نان بنیاد هستی و پایة ادامة زندگی هست و بر اساس آیات متعددی در قرآن کریم از خوشة گندم به عنوان نعمت و برکت منبع اصلی غذا و یک دانة بهشتی نام برده شده‌است . از دیر باز اقوام و ادیان و ملل مختلف از گندم به عنوان الهه حاصلخیزی و زراعت ، هدیه‌ای از بهشت و نشانه‌ای از یمن و برکت الهی یاد می کنند .

گندم یکی از مهمترین ، ارزنده ترین و پایدار ترین دانة گیاهی است که طی قرون و اعصار متمادی دو شرایط سخت و دشوار کرة زمین به حیات خود ادامه داده است .

مهمترین فرآوردة حاصل از گندم نان است . نان غذای اصلی مردم در بسیاری از کشورهای جهان می‌باشد . و روزانه قسمت زیادی از نیازهای تغذیه‌ای شامل انرژی ، پروتوئین ، املاح معدنی و ویتامینهای گروهB را تامین می‌نماید .

ناسپاسی امروز ما نسبت به این مادة غذایی با انهرش موجب به کار بردن زیاد عبارت « ضایعات نان » در محافل علمی و غیر علمی شده است .

تاریخ دقیق نانوایی کاملا مشخص نشده‌است . به احتمال بسیار قدیمیترین نان دنیا در پنج هزار سال 5000 قبل در سوییس پیدا شده که در موزة لندن عزه‌ای از آن موجود است .

مشخصات طرح و تاریخچه

2)عنوان نان فانتزی

تاریخ و محل ثبت شرکت : بهمن سال 78 تهران

نام شرکت و نوع فعالیت آن : نان آوران سبوس تولید نان و شیرینی

ظرفیت تولید : 1000 تن

مبلغ سرمایه گذاری : 500000000 ریال

شرکت سهامی خاص بوده و دارای 1000 سهم بین 10 نفر می‌باشد .

مجوز از وزارت صنایع – بازرگانی – استانداری – محیط زیست و وضارت بهداشت .

شرایط عملیاتی :

تعداد رضر کاری : 270 رضر

تعداد شیفت : نوبت زمان هر شیفت 8 ساعت


ردیف

مواد اولیه

مقدار

واحد

ماهی یک بار خریداری می‌شود تن 5/62 = 12750

ماهی یک بار خریداری می‌شود تن 4/1 = 1217

1

آرد

750

تن

2

نمک

17

تن

ماهی یک بار خریداری می‌شود تن 5/2 1230

3

شکر

30

تن

هر سه ماه یک بار خریداری می‌شود تن 5 = 420

هر سه ماه یک بار خریداری می‌شود تن 18/2 = 4 75/8

4

روغن

20

تن

5

مایه مخمر

75/8

تن

هر سه ماه یک بار خریداری می‌شود تن 18/2 = 46

6

افزودنی‌ها

6

تن

هر هفته خریداری می‌شود تن 208 = 4810000

7

تخم مرغ

10

تن

مشخصات سهامداران دبیران سر مایه :

ردیف

نام و نام خانوادگی

تعداد سهام

مبلغ اسمی

مبلغ کل

درصد

1

میرزا خوشرویی

250

100000

25000000

025/0

2

مجتبی استاد

150

100000

15000000

015/0

3

هدایت نژاد کاوه

200

100000

20000000

020/0

4

فیروز رئیسی

300

100000

30000000

030/0

5

علی ابی زاده

100

100000

10000000

010/0

جمع

1000

100000

100000000

0100/0

برنامة تولیدات :

برنامة افزایش تولید تا ظرفیت عادی

ملاحضات

نام محصول

واحد

ظرفیت اسمس

سال اول

سال دوم

سال سوم

سال چهارم

سال پنجم

نان فانتزی

تن

1000

080/0

085/0

090/0

010/0

010/0

نان ساندویجی

نان شیر مال

تعداد ررزکار در سال = 270 روز

تعداد شیفت در روز = 1 شیفت

ساعات کار در هر شیفت = 8 ساعت

مشخصات فنی ماشین آلات :

ردیف

نام ماشین آلات

قیمت

تعداد

برق مصرفی

1

فرنچت نان و شیرینی

1

3

2

میکسرخمیر(خمیر گیر)

1

5

3

تنار خمیر گیر(متحرک )

4

-

4

چانه گیر

1

1

5

رول کن خمیر نواری

2

3=2*5/3

6

سرند یک طبقه ( الک کردن آرد )

1

5/3

7

برش نان سوخاری

1

5/0

8

نرده‌های 2 طبقة چرخدار

20

-

9

میزکار جهت بسته بندی

2

-

10

آسیاب آرد سوخاری

1

5/5

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

حقوق و مزایای ماهیانه

حقوق و مزایای سالیانه (12 ماه)

1

فاطمة میرزا کاشانی

حسابدار

1231500

14778000

2

میرزا خوشرویی

مدیر عامل

2220500

26646000

3

فیروز رئیسی

تولید

1567500

18810000

4

علی ابی زاده

تولید

1125200

13502400

5

مجتبی استاد

تولید

2192000

2634000

6

سمیرا افضل آبادی

بسته بندی

405000

4680000

7

منیر احدی پور

بسته بندی

1213500

14562000

8

حمیدرضا پورخادم

توزیع و فروش

1219500

14634000

9

هدایت نژاد کاو

توزیع و فروش

2136500

25638000

10

امید نیک‌منش

آزمایشگاه

1200000

14400000

جمع کل حقوق و مزایای پرسنل

174134400

بیمه سهم کار فرما ( 0/020 )

34826880

جمع کل حقوق و مزایای سالیانه پرسنل

208961280


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.